15 Νοεμβρίου 2011

Ενταση Στο Πολυτεχνειο μεταξυ ΠΑΣΠ - ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΩΝ

7 σχόλια
ΒΙΝΤΕΟ μέσα από τα επεισόδια μεταξύ ΠΑΣΠ και Αριστεριστών στο Πολυτεχνείο Αριστεριστές φοιτητές που ανήκαν σε διάφορες Μαυροκόκκινες-Ασπροκόκκινες φοιτητικές παρατάξεις για τον εορτασμό του Πολυτεχνείου εμπόδισαν με κράνη, πέτρες και καρέκλες την καθιερωμένη  είσοδο των μελών της ΠΑΣΠ στο Πολυτεχνείο. Διαβάστε το χρονικό των επεισοδίων: ...




 7:00 Οι φοιτητές των αριστερών παρατάξεων βρισκόμενοι ήδη στο χώρο του πολυτεχνείου πίνουν τον πρωινό τους καφέ με μπόλικες αφίσες με αστέρια στο πλάι με σκοπό να κάνουν την όψη του πολυτεχνείου Κόκκινη.
8:00 Έχει ξεκινήσει η πορεία της ΠΑΣΠ από το σημείο συνάντησης τους.
8:30 Η πορεία της ΠΑΣΠ έχει φτάσει στην είσοδο του Πολυτεχνείου και ένα μέλος της επιχειρεί να βάλει μια αφίσα σε μια γωνία ελεύθερη από το έντονο κόκκινο ήδη υπάρχον χρώμα. Την αφίσα την κατεβάζει ένας αριστεριστής και ταυτόχρονα οι αριστεριστές αρχίζουν να μαζεύονται περικυκλώνοντας την ΠΑΣΠ,φωνάζοντας συνθήματα κατά του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Η ΠΑΣΠ παραμένει σταθερή στην αρχική της θέση προσπαθώντας να μην προκαλέσει.
8:50 Αρχίζουν να εκτοξεύονται τα πρώτα μπουκάλια, μανταρίνια, νερά, καφέδες, εναντίον των μελών της ΠΑΣΠ. Η ΠΑΣΠ πάλι παραμένει σταθερή μη αντιδρώντας στις προκλήσεις. Μερικοί μάλιστα έλεγαν "Καλά ρε,σύντροφοι, όλοι γλυκούς τους πίνετε?"
9:00 Ακούγεται ξαφνικά ένα ντου και αρχίζει η επίθεση με κράνη,καρέκλες,και ότι άλλο κατά των μελών της ΠΑΣΠ. Μερικοί έπεφταν, μερικοί τραυματίστηκαν,μερικοί ποδοπατήθηκαν όπου στο τέλος οπισθοχώρησαν.
9:30 Σε μια παράλληλη οδό πλέον, κάτω από το Πολυτεχνείο προσπαθούν να ανασυνταχθούν ενώ  έρχεται μια αντιπροσωπεία των αριστερών παρατάξεων με κάποια αιτήματα.
10:00 Λόγω της αρνητικής απάντησης των αιτημάτων, ετοιμάζεται 2η επίθεση κατά της ΠΑΣΠ. Εκεί αντιδρά γρήγορα η ΠΑΣΠ και βγαίνει στη αντεπίθεση,στήνοντας οδοφράγματα δημιουργώντας ένα ψυχολογικό αβαντάζ για τους Πασπίτες και καταλήγουν να  κυνηγάνε τα μέλη των αριστερών παρατάξεων που ποδοπατώντε κατά την οπισθοδρόμηση. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι τα μέλη της ΠΑΣΠ δεν έφεραν το κατάλληλο οπλισμό, οπότε και πως μπορούσαν να τους κυνηγάνε?
10:15 Η αντεπίθεση αυτή έληξε χωρίς γκολ, αφού εκεί επενέβησαν οι ειδικές δυνάμεις κρανοφόροι ροπαλατζήδες με άμεσο αποτέλεσμα την διάλυση του μπλοκ της ΠΑΣΠ.

Δείτε το Βίντεο από την Πρώτη Διαμάχη μεταξύ ΠΑΣΠ και Αριστερίστικων Δυνάμεων...
(στιγμιότυπο από την ώρα που επιτίθενται οι αριστερές παρατάξεις την πρώτη φορά...)
(Το πλάνο είναι ερασιτεχνικό και μπορεί εύκολα να το καταλάβει κανείς από τον κάμεραμαν...)
Υ.Γ Υπήρχαν τραυματίες και από τις δύο πλευρές....

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τις φάγατε και έτσουξε πουστράκια;;;;

Ανώνυμος είπε...

pes mas to onoma sou na to syzitisoume apo konta. min kryvesai pisw apo tin anonymia sou.

Ανώνυμος είπε...

Δώσε το δικό σου πρώτα εσύ!

paspitis είπε...

poios eisai re poutanaki p mas to paizeis k ntahs?nai se esena milaw pseutoaristere skatoblaka!

pasokos είπε...

otan tha sas paroume ta skalp thelw na dw ti tha les. fasista me kranos kai koukoula.

Ανώνυμος είπε...

kaala ta lete,...o enas paizei me tin anwnumia tou allou!poios einai pio maggas apo pc.....alania mou eseis!!!!

trotskistikh pteryga prwhn pasok είπε...

eimai enas malakas pou psifise pasok to 09'.panta omws aristeros marksisths pou pisteve o vlakas oti mesa apo th pasp kati ''ginetai''...aisthanomai misos kai ntroph gia aytous pou paramenoun vlakes se ena komma pou dielyse ton koinwniko isto ths elladas kai th gemise me ftwxous!!poso arrwstoi prepei na einai merikoi gia na einai akomh sthn pasp/???ti aytapates trefoun??klinikes periptwseis oi perissoteroi an oxi parasita...

Δημοσίευση σχολίου