11 Αυγούστου 2012

Ippokosmos: Επίσκεψη σε φάρμα και Ιππασία

1 σχόλια
Μία απόδραση χαλάρωσης και γνώσης!Αφιερώστε ένα απόγευμα της επιλογής σας σε μια παραδοσιακή αγροτική φάρμα με πολλά ζώα και κάντε αν θέλετε και ιππασία! Συμμετέχετε στην περιποίηση & τη φροντίδα των ζώων, ταΐστε τα με το χέρι σας και κερδίστε την εμπιστοσύνη τους. Χαρείτε την απογευματινή βόλτα της μαμάς χήνας με τα χηνάκια της, γελάστε με τις αστείες κραυγές της φραγκόκοτας, απολαύστε μαζί τους μια βόλτα στο αγρόκτημα και γεμίστε με εικόνες και μυρωδιές της φύσης που θα σας γεμίσουν θετική ενέργεια και γνώσεις.

Τοποθεσία: Οι υπηρεσίες παρέχονται κοντά στον παραδοσιακό οικισμό των Βρασνών Νομού Θεσσαλονίκης, σε μικρή απόσταση από την έξοδο της Εγνατίας Οδού, σε μια έκταση 6 στρεμμάτων. Στις εγκαταστάσεις του αγροκτήματος φιλοξενούνται εκτός από άλογα και άλλα ζώα. Σταύλοι φύλαξης αλόγων και χώροι ξεχωριστοί για το κάθε είδος, ξύλινα κιόσκια για ξεκούραση & πικ νικ, συνθέτουν το χώρο της απόδρασής σας.

Μαθήματα Ιππασίας:Το Αγρόκτημα Ippokosmos  προσφέρει κύκλο 8 μαθημάτων ιππασίας για ενήλικες και παιδιά, αρχάριους και προχωρημένους. Στα πρώτα μαθήματα οι μαθητές εκπαιδεύονται στην εκμάθηση της σωστής θέσης - στάσης και της ισορροπίας πάνω στο άλογο.


Σχόλια: Το αγρόκτημα λειτουργεί από το 2004 οπότε και έγινε πράξη ένα όνειρο ζωής. Σε ένα χώρο μέσα στη φύση φτιάξαμε μια φάρμα όπου ο επισκέπτης μπορεί να κάνει ιππασία, να συμμετέχει στην περιποίηση των ζώων και του βιολογικού κήπου μας και να μυείται στον τρόπο και στα μυστικά της ζωής κοντά στη φύση και τα ζώα. Αυτή τη ζωή που εμείς οι μεγαλύτεροι στις μεγαλουπόλεις έχουμε ξεχάσει και που τα παιδιά μας, ακόμη χειρότερο, δεν γνώρισαν ποτέ. Ανακαλύψτε το κι εσείς!




1 σχόλια:

Δημήτρης είπε...

Κάπου κόβονται οι φράσεις αλλά οκ μπορεί να φταίει ο απαρχαιωμένος υπολογιστής μου. Δεν υπάρχουν πια φραγκόκοτες και χήνες γιατί έχουμε επικεντρωθεί στην εκπαίδευση αλόγων και ανθρώπων αλλά και στις βόλτες με άλογα, στην φιλοξενία αλόγων αλλά και στην επαφή με τα άλογα καθώς και με την ολιγόλεπτη ανάβαση των μικρών μας φίλων σ αυτά. Ευχαριστούμε για την δημοσίευση.

Δημοσίευση σχολίου