8 Σεπτεμβρίου 2012

Μήπως τελικά το ΠΑΣΟΚ είναι ΕΔΩ ;;; «Αντάρτικο» κήρυξε ο Μπόλαρης στην κυβέρνηση μέσω... facebook

1 σχόλια

Έντονη κριτική στην κυβέρνηση για τα νέα μέτρα


Το ΠΑΣΟΚ φαίνεται να ανακτά τα πολιτικά του αντανακλαστικά και σε αυτή τη ζοφερή για τη χώρα εποχή εμφανίζονται πολιτικά στελέχη από το χώρο του, που προσπαθούν να βάλουν μπροστά την πολιτική και να αλλάξουν τον τρόπο διακυβέρνησης της χώρας. Με σχόλιο του στο Διαδίκτυο ο πρώην υφυπουργός Μάρκος Μπόλαρης προσπαθεί να
εκφράσει τη βάση του ΠΑΣΟΚ και της κεντροαριστεράς δείχνοντας έναν άλλο δρόμο. Ο κόσμος πρέπει να αποκτήσει ξανά όραμα και ελπίδα  και αυτό μπορεί να συμβεί μόνο με πολιτικές προτάσεις, με διαρθρωτικές αλλαγές και όχι με διαχείριση των γεγονότων.

Σχόλιο, με το οποίο ξεκαθαρίζει την αντίθεσή του στα νέα μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση και προαναγγέλλει «ανταρσία» στην επικείμενη ψήφισή τους, ανάρτησε στο Διαδίκτυο ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μάρκος Μπόλαρης. 

Ειδικότερα, ο πρώην υφυπουργός Υγείας χαρακτηρίζει «συντηρητικές νεοφιλελεύθερες εμμονές, που οδηγούν σε κατάθλιψη και έκρηξη», το νέο πακέτο μέτρων ύψους 11,5 δισ. ευρώ, ενώ επισημαίνει ότι υπάρχει «έλλειμμα πολιτικής» και λείπει το «σχέδιο, η στρατηγική, η προοπτική και η ελπίδα».

Αναλυτικά, όλο το κείμενο που ανέβασε ο Σερραίος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην προσωπική του ιστοσελίδα στο Facebook έχει ως εξής: «Την ώρα της κρίσης κρίσιμο έλλειμμα πολιτικής! Σ' ένα κράτος που καταρρέουν οι δημόσιες λειτουργίες. Σε μία χώρα που καταρρέει η παραγωγική διαδικασία αντί για διαρθρωτικές αλλαγές, επίμονος μονόλογος μετρολογίας. Αντί για σχέδιο, στρατηγική, προοπτική και ελπίδα. Συντηρητικές, νεοφιλελεύθερες εμμονές που οδηγούν σε κατάθλιψη και έκρηξη! Ευθύνη μας η αλλαγή πλεύσεως, η πρόταξη της πολιτικής της θεραπαίνιδας της πόλης και των πολιτών».

Σύμφωνα με πληροφορίες από το χώρο του ΠΑΣΟΚ, την κίνηση Μπόλαρη αναμένεται να την ακολουθήσουν και άλλοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΣΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ.......ΑΜΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΚΟΠΡΙΤΗ, ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΣΟΥ ΤΟ ΣΗΚΩΝΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΠΡΙΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ!!!! ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΕ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!

Δημοσίευση σχολίου