24 Δεκεμβρίου 2012

Πάγκαλος: Πήγε ο Τσίπρας στην Αργεντινή και έσκασε ηφαίστειο

0 σχόλια

Πάγκαλος: Πήγε ο Τσίπρας στην Αργεντινή και έσκασε ηφαίστειο

“Πήγε ο Τσίπρας στην Αργεντινή και είχαμε λεηλασίες σε σούπερ μάρκετ με δύο νεκρούς, ενώ εξερράγη και ένα ηφαίστειο” ανέφερε ο Θεόδωρος Πάγκαλος σχολιάζοντας με καυστικό χιούμορ την επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα. Εκτός από τα δηκτικά του σχόλια κατά του κ. Τσίπρα, ο κ. Πάγκαλος εξέφρασε την εκτίμησή του ότι για τη σημερινή κατάσταση ευθύνονται οι πολίτες τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι "ο λαός ήθελε διορισμούς, φοροαπαλλαγές, φοροδιαφυγή".
Όσον αφορά την περίοδο της μεταπολίτευσης ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ανέφερε ότι "η μεταπολίτευση λειτούργησε, είχαμε κοινωνική ειρήνη, καταφέραμε να πάμε μπροστά και έχουμε πάει πολύ μπροστά σε σχέση με το παρελθόν, 20 χρόνια πριν", είπε μιλώντας στο ΣΚΑΙ.
Τόνισε επίσης ότι χρειάζεται αναγέννηση της οικονομίας με ένα νέο μοντέλο καθώς όπως είπε "αφήσαμε την αγροτική παραγωγή και γίναμε όλοι δημόσιοι υπάλληλοι".
Ο κ. Πάγκαλος έριξε μεγάλες ευθύνες για τον τρόπο λειτουργίας του Δημοσίου αναφέροντας ότι "είναι φαινόμενο παρασιτισμού και τριτοκοσμικό, καθώς οι πολιτισμένες χώρες δεν έχουν εκατοντάδες χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους" Σε όλους οφείλεται το φαινόμενο αυτό". Το σύστημα στηριζόταν στο συνδικαλισμό και τις προσλήψεις. Ο ΣΥΡΙΖΑ βγήκε και διαδήλωνε μαζί με τους υπαλλήλους της Βουλής που έχουν προνόμια".
Όσον αφορά το πανεπιστημιακό άσυλο ο κ. Πάγκαλος τόνισε ότι "το πανεπιστημιακό άσυλο κατάντησε ορισμένες μειοψηφίες να επιβάλλουν τη θέλησή τους. Να μην τολμάει να μιλήσει αντιφρονών είναι δημοκρατία; Αυτός είναι φασισμός, μαύρος ή κόκκινος αδιάφορο, και αυτοί που το ανέχονται είναι φασίστες" ανέφερε χαρακτηριστικά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου