25 Μαρτίου 2013

Στα χνάρια του Καλαμπόκα... Δολοφονική επίθεση απο μέλη της ΔΑΠ στη Μυτιλήνη

13 σχόλια


Βάναυση δολοφονική επίθεση, προκαλώντας του, σύμφωνα με την γνωμάτευση των γιατρών, κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο, πρώην τομεάρχη ΔΑΠ Αιγαίου,πρωην υπεύθυνο ΔΑΠ Μυτιλήνης και πρώην πρόεδρο Σ.Φ. Κοινωνιολογίας προς τον πρώην αναπληρωτή Γραμματέα ΠΑΣΠ Μυτιλήνης τις πρώτες πρωινές ώρες, χτυπώντας τον με γκλοπ στο κεφάλι, μέσα στο ίδιο του το σπίτι.
Ο συγκεκριμένος ‘’κύριος’’ μαζί με αλλα τέσσερα άτομα, ενεργά μέλη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Μυτιλήνης εφάρμοσαν πρακτικές Χρυσής Αυγής, θυμίζοντας σε όλους τις καταβολές τους από το παρελθόν. Ο εν λόγω άνθρωπος απείλησε μέλη της παράταξής μας πως αν προβούμε σε δημοσιοποίηση του γεγονότος θα φέρει μπράβους με σκοπό φυσικά την βλάβη της σωματικής μας ακεραιότητας.

Η Δημοκρατία τίθεται εν αμφιβόλλω με αυτές τις πράξεις. Τα συγκεκριμένα άτομα μας αποδεικνύουν ποια είναι και τι είδους μεθόδους εφαρμόζουν όλα αυτά τα χρόνια. Ζητάμε από την τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας, της ΟΝΝΕΔ, από την ίδια τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Μυτιλήνης, από τους φοιτητικούς συλλόγους και τις Πρυτανικές Αρχές να καταδικάσουν το συμβάν.
Πρέπει όλοι οι προοδευτικοί νέοι να καταδικάσουν το γεγονός και όλοι μαζί να αποδοκιμάσουμε τις φασίζουσες συμπεριφορές, αποδεικνύοντας οτι η Δημοκρατία δεν πρόκειται να απειληθεί από κανέναν και ποτέ.

ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ !

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ
ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ !

13 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου