10 Μαΐου 2013

Τα σχόλια είναι περιττά...

0 σχόλια
590_4734432d13c42503692526d9612ebf53
Γράφει ο Κομιστής:
Δεν υπάρχει λόγος να σχολιάσω παραπάνω. Σας παραθέτω τη δήλωση Κουράκη για να καταλάβετε πως οτι και να γίνει, οι άνθρωποι πρέπει να πούν το αντίθετο. Διαβάστε τώρα τι βγήξε και είπε ο υπεύθυνος του ΣΥΡΙΖΑ στα θέματα παιδείας .... απλα για να δικαιολογήσει την τελική στάση του...

Χθές πάντως στο άρθρο του συναδέλφου Καθηγητή οτι το ΠΑΜΕ λέει οχι σε Απεργία

στο υστερόγραφο γράφει: "Y.Γ. Πάντως κανένας δεν θα παρεξηγήσει το ΣΥΡΙΖΑ αν υποστηρίξει τις εν λόγω κινητοποιήσεις. Τόσες ... έχει πει και έχει υποστηρίξει. Τι πειράζει άλλη μια...?"
Έπεσες κοντα τελικα ρε Καθηγητή...

 Τάσος Κουράκης: Ο εκπαιδευτικός είναι πάνω από τον μαθητή


Μια δήλωση που θα συζητηθεί έκανε ο Τάσος Κουράκης βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υπεύθυνος του Τομέα Παιδείας του κόμματος αναφερόμενος στο ενδεχόμενο απεργίας της ΟΛΜΕ εν μέσω πανελλαδικών εξετάσεων.

Σε συνέντευξη του στο Νίκο Χατζηνικολάου στον Real fm, ο κ. Κουράκης απαντώντας σε ερώτηση για την αγωνία των παιδιών που δεν ξέρουν εάν θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις, αναγνώρισε μεν ότι τα παιδιά περνούν μέρες αγωνίας, πρόσθεσε όμως ότι «ο εκπαιδευτικός είναι πάνω από τον μαθητή».

Και διαβάστε και Αιτιολόγηση Επιστημονική:

«Ελεγε η κ. Διαμαντοπούλου ότι 'πρώτα είναι ο μαθητής'. Όχι, δεν είναι πρώτα ο μαθητής, ούτε πρώτα ο άρρωστος. Είναι πρώτα ο εκπαιδευτικός, πρώτα ο γιατρός, πρώτα ο νοσηλευτής, πρώτα ο ο φορέας υλοποίησης μιας πολιτικής...Αν ένας εκπαιδευτικός διώκεται στη κυριολεξία, δε μπορεί να παράγει έργο», τόνισε χαρακατηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Τέλος, σημείωσε ότι «η αύξηση του ωραρίου επιβλήθηκε από το υπουργείο Οικονομικών. Άρα, όχι επειδή δούλευαν λίγο, αλλά για να μην γίνουν προσλήψεις».



Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΥΡΑΚΗΣ ΕΝΝΟΕΙ ΠΩΣ Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΑΝ ΑΥΞΗΘΕΙ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑ 2 ΩΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΩΣ... ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΟΥΜΕ? ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΚΑΘΕ ΤΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΕΙΣΤΙΚΑ? ΑΝΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΚΡΑΙΑ? ΑΝΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΤΣΙΜΠΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΛΙ? ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ?

ΕΕΕ ΤΙ ΤΩΡΑ Κ.ΚΟΥΡΑΚΗ...! ΟΧΙ ΚΑΙ "Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΔΙΩΚΕΤΑΙ"







0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου