4 Μαΐου 2014

Θανος Πατσέλος: "Πρέπει να αλλάξουμε την Αθήνα. Πρέπει η Αθήνα να είναι για μας Δύναμη Ζωης!"

0 σχόλια

"Μπορω να πάρω τον αναπτήρα;" Αυτη ήταν η πρώτη κουβέντα με το Θάνο Πατσέλο. "Βεβαίως", του απαντώ "αλλα να ξέρετε το κάπνισμα σκοτώνει".

"Ξέρεις" μου λέει " υπάρχουν συνήθειες όντως που είναι κακές, και σίγουρα το κάπνισμα είναι μια απο αυτές. Αλλα εγώ να ξέρεις δεν είμαι απο αυτους που υποστηρίζουν μόνο να περιορίσουμε τις κακές συνήθειες, αλλα αντιθέτως να αναδείξουμε τις καλές" και με αυτή τη τρίπλα, με πήγε πλέον εκει που ήθελε να με παει.

"Εχουμε καλές συνήθειες σαν λαός. Είμαστε φίλότιμοι, Είμαστε δουλευταράδες, είμαστε ντόμπροι-καθαροί άνρθωποι, είμαστε φίλόξενοι, είμαστε αλληλέγγυοι προς τους συνανθρώπους μας. Και όμως βλέπεις οτι το περιβάλλον δεν μας αφήνει να βγάλουμε αυτά τα χαρακτηριστικά. Μας δείχνουν οτι είμαστε κλέφτες, αλήτες, καλοπερασάκιδες. Αυτό είναι το θέμα. Να αναδείξουμε τις καλές μας συνήθειες"

"Γ. μου λέει, τώρα είναι η ευκαιρία να το κάνουμε αυτό. Η Αθήνα πρέπει να αλλάξει και μπορεί να αλλάξει. Να ξαναβρεί το ανθρώπινο της πρόσωπο. Πρέπει να δώσουμε  μια προώθηση προς αυτή τη κατεύθυνση. Τα χαρακτηριστικά μας σαν λαό αν τα αναδείξουμε θα κάνουμε την αθήνα πιο όμορφη ρωτεύουσσα. Πρέπει όλοι μαζί να κάνουμε αυτό το βήμα"

"κ. Πατσέλο" του απαντώ " καλά τα λέτε, όλο το θέμα είναι στη πράξη. Εκει όλοι τα χάνουν και μπερδεύονται"

"ΟΧΙ" μου τονίζει έντονα. " Εγώ δεν γενικολογώ και ουτε λέω οτι ώς δια μαγείας όλα μπορούν να αλλάξουν. Υπάρχει όμως σαφές σχέδιο, και υπάρχει πλάνο. Είναι ξεκάθαρο. Γιαυτό και συστρατεύτηκα με τη Ρένα Δούρου για την Περιφέρεια Αττικής. Θα δώσουμε αγώνα αγαπητέ για να αλλάξουμε το προφίλ της Αθήνας. θα δώσουμε αγώνα για τους πολίτες της Αθήνας, που έχουν κάνει πολυ υπομονή τα τελευταία χρόνια."

"ΑΑΑΑ" μου φωνάζει στο τέλος χαμογελαστά "Είμαι και απο αυτους που πιστεύουν οτι το καλό νικάει το κακο στο τελός"

*Ο Θάνος Πατσέλος έχει εργαστεί σε τράπεζα. Είναι υποψήφιος με τη Ρένα Δούρου στο Κεντρικό Τομέα Αθηνών. Έχει διετελέσει μέλος Δ.Σ της Τεχνόπολης και ασχολείται πολυ με την Αθήνα και την καθημερινότητα των Αθηναίων Πολιτών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου